Kom godt fra start med det rigtige webhotel

Det bliver mere og mere normalt i dag at have sin egen hjemmeside og webhotel. Mange private er begyndt at blogge om deres liv eller hobby og andre driver deres egne små webshops. En hjemmeside og et webhotel kan bruges til rigtigt mange ting. Hjemmesiden kan fx. fungere som et online visitkort med mulighed for at inkludere portfolio. På denne måde kan man skabe promovering for sig selv eller sin virksomhed.

Når du skal skabe din hjemmeside, vil du først skulle finde dig et webhotel og et domæne. Et webhotel er et sted på en server, som du får stillet til rådighed. Her skal din hjemmeside og alt dens indhold ligge. Derudover består webhotellet af et kontrolpanel, hvor du fx. kan lave e-mail kontoer, administrere din hjemmesides filer og tilføje subdomæner. Du kan lære meget og finde tilbud på webhotel på findwebhosting.dk

Hvad koster et webhotel?

Der er rigtigt mange udbydere af webhoteller på markedet og den egentlige forskel på dem, er som regel minimal. Nogle steder vil du få meget plads for pengene og andre steder vil du få meget support for pengene. Føler du selv at du har styr på krammet, eller har du en forhåbning om at få styr på det, så kan det være en fordel at gå efter en af udbydere som tilbyder et meget stort webhotel til sine kunder for en lav pris. Det er forskelligt fra behov til behov, hvor meget plads man egentligt har brug for. Vil du gerne drive en webshop og har du en forventning om at der skal være rigtigt mange produkter og indhold på hjemmeside, så er det en god idé at få et meget stort webhotel. Har du derimod planer om at have en blog eller en hjemmeside, som på anden måde kun indeholder tekst, så er dine behov for størrelse, meget små.

Et webhotel kan fx fås helt ned til 19 kr i måneden, her vil du opleve at service og support niveauet er meget lavt. Der vil ofte ikke være mulighed for back-up af dine filer og et meget lavt antal GB i størrelse. Derudover vil webhotellet have en længere respons tid i forhold til dyrere webhoteller. Det har noget at gøre med hastigheden på webhotellets server. Skal du køre en større hjemmeside, kan det klart anbefales at betale lidt ekstra for webhotellet. Når du gør dette vil du opleve en langt bedre service og en sikkerhed om at dine filer aldrig kan forsvinde. Desuden vil du opleve at din hjemmeside loader så hurtigt som overhovedet muligt.

Altid høj oppe tid

De fleste udbydere af webhoteller, lover en oppe tid på op imod 99,9%, men et godt råd er at tjekke udbydernes Trustpilot og på den måde få en indsigt i udbydernes historie. Har du overvejet at bestille din hjemmeside hos et bureau, i stedet for at tage opgaven i egen hånd? Så har du her fundet en langt sjovere og billigere måde at gøre det på og det er ikke så svært som det ser ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *